loader image

Servicii

Title Divider

Cu o experiență în domeniul evenimentelor de peste 4 ani și trecând și  noi prin organizarea celui mai important eveniment din viața noastră știm cât de important este fiecare mic de detaliu și ne implicăm cu tot sufletul în ceea ce facem, de aceea, Se mărită Mona® îți promite cele mai bune servicii la cele mai înalte standarde.

Cabina Video360 Selfie

Îți dorești ca evenimentul tău să fie unul cu adevărat deosebit? Vrei ca toți invitații să se distreze și să rămâneți cu amintiri fabuloase ? Noua cabina video selfie 360 este rețeta perfectă pentru un eveniment fabulos! Cum funcționează? Simplu, Voi vă urcați pe platformă iar noi ne ocupăm de restul, apoi, in câteva minute clipul poate fi descărcat Ce rezultă? Clipuri video cu efecte fast/slow motion, ping-pong, boomerang ce pot fi descărcate în doar câteva minute și care pot face orice invitat să pară un adevărat superstar. Având capacitate de 5-6 persoane, platforma noastră reunește toți prietenii la distracție! Fiind un concept nou, cabina video 360 va fi o adevarată atracție pentru toți invitații

Cabine Foto

Cabina foto sau Photo Booth este locul în care iau naștere cele mai frumoase dar și amuzante amintiri. Fiind printate pe hârtie aceste amintiri rămân veșnic și amintirea evenimentului va rămâne tipărită pentru totdeauna. Nouă ne mai place să îi spunem și “colțul vesel” pentru că toți cei care trec pe la noi se încarcă cu energie pozitivă și zâmbete sincere. Aceste zâmbete apar datorită propsurilor cu mesaje amuzante, măștilor, a perucilor amuzante dar și atmosferei generale a evenimentului.

Cabina foto este ideală pentru orice eveniment. Fie că vorbim de nuntă, botez sau chiar și majorat, aceasta poate surprinde oriunde cele mai sincere zâmbete și cele mai fericite momente. Este greu să vă exprimăm prin cuvinte atmosfera plină de zâmbete pe care o întâlnim la aceste evenimente.

Pentru că fiecare eveniment la care participăm este unic fiecare mic detaliu este personalizat astfel încât să surprindă tematica evenimentului și personalitatea mirilor. De la grafica pozei și până la fundalul din spatele invitaților, totul se poate personalize în funcție de tematica aleasă și dorințele mirilor.

Ne place să venim cu lucruri noi așadar abia așteptam propunerilor voastre de noi design-uri și aranjamente.

Amintirile rămân tipărite, prin poze, acestea putând fi puse pe frigider având magnet sau ținute într-un album/rama foto; digital, la sfârșitul evenimentului toate pozele fiind transferate pe un stick în format digital, acest stick fiind oferit mirilor/părinților, dar și scrise.

Toți invitații vor completa mesaje pentru miri/părinți într-un guestbook sau albumul amintirilor. Alături de mesajul lor scris din suflet vor lipi și una din pozele făcute la eveniment.

Fum greu la dansul mirilor

Fumul greu este folosit în special în timpul celui mai important moment al unei nunți, deschiderea petrecerii prin dansul mirilor. Fumul greu pentru dansul mirilor ajută la intregirea imaginii de basm, cei doi miri îndrăgostiți par a pluti pe norișori, accentuând importanța momentului și îmbrăcându-le dansul în mister.

Pentru miri este primul dans în calitate de soț și soție, este un moment pe care îl vor ține minte toata viața lor, fiind în centrul atenției tuturor oaspeților, poate este și cel mai emotionant moment pentru ei.

Prin dans, mirii reușesc să transmită din emoția lor tuturor invitaților iar fumul greu în timpul dansului este ideal pentru cei cărora le este frică că vor uita pașii sau se vor încurca. Fumul greu ajunge până aproape de genunchii dansatorilor adăugând nu numai pasiune și dinamică pozelor dar și mascând eventualele mici greșeli de coregrafie.

Baloane

Baloane sunt iubite de cei mici. Cine s-ar fi gândit că din mai multe baloane de diferite culori și nuanțe pot lua naștere adevărate decoruri pentru botez?

Balonașele sunt ideale pentru a crea lumi de basm în cadrul petrecerilor de botez. Cu ajutorul acestora personaje iubite de copii precum Sofia, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck și nu numai, iau naștere. Putem spune că, “cerul este limita”, putând fi create atât de multe decoruri încât ne este foarte greu să le prezentam pe toate.

Decorurile din balonașe sunt ideale pentru petrecerile de botez, petrecerile aniversare și nu numai. În nuanțe de alb, gold și silver, baloanele se pot incadra foarte bine și la petrecerile de nuntă.

Invitații

Esențiale în pregătirea oricărui eveniment, invitațiile trebuie alese cu grijă și atenție la fiecare detaliu. Ne dăruim toată plăcerea și meticulozitatea în realizarea lor și ne asigurăm că totul va fi pe gustul tău. Lasă calitatea superioara să te surprindă și opteazăă cu încredere pentru cele mai interesante și originale invitații

Picuri de bani, meniuri, numere de masă

Fiind realizate din carton alb cu densitate 200 gmp, plicurile de bani se pliază în trei părți, pe orizontală, astfel ca, atunci când sunt asamblate, pot sta pe masă.
Grafica va fi personalizată și adaptată la tematica evenimentului vostru. Pe langa elementul grafic, se poate adăuga “Familia………” sau se pot personaliza cu toate numele invitaților și cu textul dorit.
De asemena, în cazul în care cei de la restaurant nu va pun la dispoziție, vă putem ajuta și cu meniuri pentru mâncare și băuturi și numere de masa. Acestea sunt confecționate din același carton cu densitate 200 gmp. Pentru numerele de masă avem urmatoarele variante: • Puse în rama foto • Pe băț - rotund sau dreptunghi • Stil place card

Panou din lemn pentru aranjarea invitaților la mese

Fiind de mare ajutor în organizarea unui eveniment, panoul pentru primirea invitaților vă poate scăpa de multe bătăi de cap și vă poate ajuta cu aranjarea invitaților la mese. Fie că vreți o aranjare în ordine alfabetică, ori aranjare în funcție de mese vă putem ajuta cu printarea listelor in format 10x15 cm. Panoul nostru din lemn, cu aspect vintage, se potrivește în majoritatea saloanelor de evenimente. Poate fi folosit și ca panou “Bine ați venit!” și va conține numele voastre și mesajul de intâmpinare.

De ce noi?

Suntem alături de clienții noștri cu sfaturi, recomandări bazate pe experiența noastră și colaborăm îndeaproape astfel încât la final totul să iasă exact așa cum aceștia își doresc.

Ne place sa fim creativi și deschiși astfel încât reușim să aducem la viață orice idee a clienților noștri.

La fiecare eveniment am reușit să aducem bucurie și zâmbete pe fețele mirilor, părinților și  a invitaților. Mesajele voastre de mulțumire după eveniment ne hrănesc cu fericire și împlinire.

Ce îți oferim

O noapte de poveste, un prim dans magic în calitate de soț și sotie, distracție cât cuprinde pentru invitați!

Hai să ne cunoaștem, să ne spuneți ideile voastre și împreună vom reuși să creăm cele mai frumoase amintiri !

Testimoniale

Mulțumim pentru ca ne-ați făcut seara magica !!Vrem sa va mulțumim frumos pentru colaborare , profesionalism și spiritul pozitiv de care ați dat dovada .Cabina foto a fost un adevărat succes, invitații s-au distrat de minune iar noi am primit un album superb și plin de amintiri emotionante. Vă mulțumim și vă dorim succes în continuare! Recomandam cu multă încredere!🤗🤗😘😘😘❤️❤️🐶🐶
Ștefania
Ioana & Ionut sunteti absolut MINUNATI! ❤ Profesionalism, rabdare, seriozitate, prietenie! ❤ Va multumim din suflet pentru amintirile perfecte cu care invitatii nostri au plecat acasa, precum si pentru rabdarea si deschiderea cu care ati lucrat grafica pentru album, poze si plicuri! ❤ Va vom recomanda ori de cate ori vom avea ocazia! Va pupaaam! ❤
Anne Marie
Va multumim pentru ca ati facut cea mai frumoasa marturie si amintire din evenimentul nostru!! Va multumim pentru cuvintele frumoase adresate unde ne asteptam mai putin. Ati fost minunați si ma bucur ca ati facut parte din evenimentul nostru. Ati ramas la suflet!!
Gabriela Georgescu
Profesionisti, atenti, seriosi, punctuali, comunicativi. Nu cred ca necesita mai multa descriere din partea mea, avand in vedere ca toate cele mentionate mai sus le-am regasit in cadrul colaborarii pentru evenimentul nostru si totul a iesit excelent 🙂 5 stars
Andrei Bratu
Mulțumim 🙏datorita voua,seara aceasta o sa fie una de neuitat❤️ Profesionalismul este cartea voastră de vizita!🔝🔝🔝Bravo voua,sunteți minunati!
Ana Maria
Mulțumim mult pentru tot!! Totul este la superlativ, va recomandam cu multa căldură!! 💕🎀🏅
Ștefania Carmen
Va multumim pentru profesionalismul pentru care ati dat dovada, si ca ne-ati ajutat ca prima petrecere a bebelusului nostru sa fie una de neuitat! 🤗🤘🏼 #the best
Silvia
Previous
Next
Scroll Up