loader image

Cine suntem?

MISIUNEA NOASTRĂ

Noi suntem Ioana și Ionut și împreună reușim creăm cele mai frumoase amintiri. Cabina foto este nelipsită de la evenimente, reușește surprindă cele mai sincere și frumoase zâmbete, oferă distracție garantată cu ajutorul recuzitei haioase și a plăcuțelor cu texte amuzante. Distracția este nelimitată !

Despre-Noi

Experiențe Extraordinare

Pentru și noi am trecut prin pregătirea celui mai important eveniment din viața noastră știm la final cele mai frumoase amintiri rămân pozele. Le răsfoim ori de câte ori prindem ocazia și cu ajutorul lor trăim din nou acele momente pline de fericire. Emoțiile și sentimentele din acea zi sunt greu de explicat în cuvinte însă spunem sincer : sunt unice !

Ne bucurăm de participare

Am participat la peste 400 de evenimente și fiecare eveniment a rămas în sufletele noastre. Ne aducem aminte cu drag de fiecare pereche cu care am avut ocazia de a colabora. Ne place ne implicăm 100% în această activitate și ne simțim foarte bine la fiecare eveniment la care participăm. Chiar dacă uneori e obositor, perioada evenimentelor ne încarcă de energie pozitivă. Fiecare eveniment este unic și are povestea tocmai de aceea ne implicăm 100% în poveste și reușim incorporam cabina foto perfect în poveste.

 

Din anul 2016 în domeniul evenimentelor, ne bucurăm să fim alături de voi în cele mai fericite momente ale vieții voastre!
Cu fiecare eveniment la care participăm ne încărcăm cu multă energie pozitivă de la fiecare dintre voi!


Tocmai de aceea reușim tot timpul să vă oferim servicii de cea mai bună calitate pentru evenimentul dumneavoastra.
Tot ce facem, facem pentru voi!
Cu noi veți fi siguri că amintirile voastre sunt păstrate în siguranță!
Portofoliul nostru cuprinde mai multe servicii pentru evenimente însă cele mai importante sunt cabina foto, cabina video 360 selfie si fumul de la dansulul mirilor

Servicii de 5 stele

Tu te distrezi iar noi ne ocupăm de imortalizarea momentelor frumoase și în doar câteva secunde primești fotografiile!

Scroll Up